Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

måndag 22 september 2014

Till salu....

.....från showroomet. Den fina rostfria bänkskivan i showroomet från tyska KEK i Dresden finns inte för leverans längre. Därför ligger den nu ute på auktion hos Tradera. Den är så snygg och det är med sorg som den nu ligger för försäljning, men jag vill inte ha något i showroomet som inte finns för leverans. Dessutom ligger bänkskivan väl synlig i fönsterläge och många kommer i och beundrar skönheten. Är du själv intresserad kom gärna in och kolla, showroomet är öppet dagligen och ring gärna innan om du vill vara säker på att jag är där. 
Torsdagen den 25 september är showroomet öppet till kl. 21.00 då det är SoFo-night. Välkommen in för en fika vettja,
 Är ni intresserade av den rostfria bänkskivan finns auktionen  
 Men som tur är finns det att få rostfria bänkskivor att beställa från alla våra andra leverantörer av just rostfritt. Dessa är PURUS, NORDIC TECH och KEK och självklart säljer vi också bänkskivor från Blanco och Intra med flera. De rostfria bänkskivorna kan du få med stort urval hoar/vaskar samt med eller utan droppkant eller vill du kanske ha hög bakkant. Du får det som du vill ha, bara det är möjligt tekniskt sätt. Det är det som är Studio*Plongs styrka att kunden oftast kan få det den vill ha. 
Hur vill du ha din diskbänk?

Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar