Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

onsdag 3 september 2014

Inredning i köket

Att byta kök kan vara en hög tröskel att gå över. Det kan vara något som man har tänkt att göra i många år utan att ha kommit till skott. 
Det är dyrt, kan vara svårt och man vet inte riktigt var man ska vända sig och vilket köksmärke man vill ha som är prisvärt. Det är oftast den första frågan man tänker på, men det finns lite fler frågor och tankar som behövs gå igenom. Vilken budget har jag/vi? Vad är det med det befintliga köket som inte passar oss eller som gör att vi behöver byta ut det? Köket kan vara gammalt men också inte fungera som ett kök bör för er som är i köket.
När du ska byta ut köket kan det vara bra att veta vad som kan göra att det blivande nya köket blir som man har tänkt sig. Här kommer lite inspiration utöver snickerier och luckor som kan vara bra att veta vad som kan bli bra och funktionellt i ert nya kök.

Under September och Oktober har STUDIO*PLONG erbjudande till sina kunder. Titta på höger sida bredvid blogginlägget.
 Arrital är ett italienskt kök som har lite härliga lösningar som denna rostfria utdragbara hylla för att få lite bättre arbetsytor. Den placeras i en skåplösning och går fint att trycka i så får man ett fin nisch i köket för avlastning. Jätte bra om ni har behov av lite mer avlastningsytor.

 Utdragbara lådor med dämpning sitter i stort sätt alltid som standard i kök från medelprisklassen och uppåt. Backarna är toppen och superpraktiska men man kanske inte tänker på vid beställning av köket att det är bra med förhöjningsidor för att inte grejerna, kastrullhandtag eller annat ska breda ut sig utanför lådan mellan stagen.


Ett utdragbart högskåp som är vikbart är en annan typ av skafferi som är praktiskt men kan vara lite opraktiskt om man ska ha tynga förpackningar i skåpet. Annars en lösning med bra översikt för vad man har i skåpet. Smakfullt och praktiskt.





 Ett skåp med utdragbara backar, bänkskiva och hyllplan samt småhyllor för kryddor monterat på luckorna är en kul skåpslösning från italienska Arrital. Dölj allt med att stänga dörrarna. Den 'italienska garderoben' som jag kallar denna fiffiga skåpslösning.




Bestickslådor i rostfritt som är lätta att köra i diskmaskinen för rengöring. Invändiga backar för bra översikt och lätt att se vad man har längst i skåpet. Inget som står där utan att man vet om det helt enkelt. Besticksinredningar finns snygga både i plast och trä, även inlägg så att det blir ordning i kryddlådan är fint att ha i köket. Lätt att hitta de smaker som man behöver för att få den utsökta maten man vill ha. Även insatser för knivar, småprylar och uppläggningsbestick är toppen för att få ordning och reda.
         Tallrikar och glas i lådorna gör att det är lätt även för de yngsta i familjen att duka och det är väldigt skönt när du plockar ut tallrikar och assietter ur diskmaskinen att slippa höga lyft till ett väggskåp som är en vanlig placering för dessa prylar som används flitigt i vardagen.


       
 I Sverige källsorterar vi och det är väldigt skönt när detta har sin plats. Här ovan är två sätt att ha sopor, rengöringsgrejer och tidningsinsamling i. Dessa lösningar finns hos Kungsäter Kök.
         

Hörnskåp är ofta ett dilemma då det kan vara svårt att komma åt det som står i skåpet med med hörnutdrag och hörnskåpskaruseller går det att få en bra översikt och med dessa är det lätt att komma åt det som man behöver dagligdags. Gummimattor är ett måste och skyddar såväl lådbotten som de köksartiklar som förvaras i skåp och lådor.
    Utdrag för olja och vinäger eller om ni fortfarande använder backar för måltidsdryck finns det speciella utdrag för dem. Ett bra komplement för att få saker på rätt plats. 


Studio*Plong hjälper er på bästa sätt hur ni kan få den inredning med funktioner som passar just er. 
Hör gärna av er om ni vill veta mer!

Ciao så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar