Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

måndag 23 april 2012

Modern tappning i sekelskiftetslägenhet




 Det fanns ett ljust fint rum med burspråk  i lägenheten, i det rummet skulle ett kök passa bra. Köket fanns i en annan del av lägenheten och där skulle ett barnrum passa perfekt. Det fick bli lite omflyttning av rum!
 En äldre lägenhet som känns otroligt vacker och bekväm fick ett modernt kök utan krusiduller. Ett kök anpassat efter de som bor där. Enkelt, lättskött, stilrent rum med plats att umgås och äta på, utan att kännas som ett reguljärt kök. Det skulle smälta in och kännas skönt. Så här blev resultatet!

 
Ett serveringsskåp blev ett måste och en perfekt plats att förvara vinglas och annat inuti. Det blir också en extra bänkyta som är bra vid kalas och andra tillfällen där det behövs mer avlastningsmöjligheter.  Vitrinskåp med klarglas med en målad MDF-lucka för en slät känsla. Lucka heter Dalbo från Kungsäter Kök som är  Studio*Plong's leverantörer av kök.
 

I köksdelens sattes alla vitvaror in. Helintegrerat kylskåp och frys bakom snickeriluckor, fläkt, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikrovågsugn allt från Siemens. Mikrovågsugnen placerades under bänkskivan för att inte bli för dominant i ögonhöjd.


Dubbellådor med plats för högre paket och flaskor
Stänkskydd i samma material som bänkskivan
Öppenhylla med plats för kokböcker och vinflaskor
Blandare och diskmedelspump i rostfritt

 Bänkskivorna är i grå, 20mm kompositsten med rak kant. Vi lät den få blir stänkskydd på väggen för att det inte skulle kännas för köksigt som det kan bli med kakel. Stenen är tålig och vasken är underlimmad i stenen för ett snyggt intryck. Även enkelt i renhållningssynpunkt. Blandaren och diskmedelspumpen är i rostfritt från Strand.
 
Härlig bild med burspråkets inbyggda soffa
Här kan familjen bo många år och kan ha sköna stunder med familj & vänner. 


Ja, så här kan man också göra när man ska bygga om sitt kök. 
Det viktiga är att köket passar just Er!

2 kommentarer:

  1. Helt perfekt att ha dig med din fantasi och blick för möjligheter när man ska hitta lösningar till nya ytor! Du är super!!
    Fantastiska du!
    Mi

    SvaraRadera
  2. Tack Mi!Alla projekt är utmaningar och lika roliga att arbeta med, speciellt när jag får möjligheten att se fina resultat. Det gör mig glad! :-) //Sofia

    SvaraRadera