Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

onsdag 12 oktober 2011

Fotografering hos Studio*Plong

 * Denna helt fantastiska höstdag kom stylist Kerstin och fotograf Martina för att fotografera vårt kök för en tidning. De kom med kassar fyllda av rekvisita. Skålar, tallrikar och glas åkte fram för att fylla sin funktion.

 De stylade, fotograferade, kollade, fikade, fixade, kollade igen och fotograferade igen i alla tänkbara vinklar och vrår. Det ska blir spännande att se resultatet!


 Ibland fick de slå knut på sig själva för att vinklar och ljus skulle bli så bra som bara går.
 Höstfärger på tvären och bredden, kändes helt naturligt att sommaren är borta för ett tag.
Det är en klar skillnad på bilderna i denna blogg som jag klämde av med min smartphone jämfört med dem som jag fick kika på i teamets kamera. Men jag vill att ni ska få vara med vad som händer runt Studio*Plong.



 Skönt med köpta svampar, de behöver inte rensar. Själv är jag rätt trött på att rensa svamp efter denna svamphöst. Men är man i skogen så är de ju bara att skörda och vara glad! 
Teamet
 Martina såg till att Basilika kom in och det var tur för på natten hade vi frost. Nu står den och väntar på att få bli Bodegans Pesto.
Basilka

 Det var en härlig dag med annorlunda inslag. Köket var så fint pimpat och såg så städat och bra ut. Men efter cirka en timma så var allt som vanligt igen och köket såg mer ut som ett inferno (latin=helvetet) av kött, grönsaker, bröd och köksmaskiner och degbunkar 'all over'. Var dagen en dröm?




2 kommentarer:

  1. Hej vännen, jättefint, vilket kök. Bilderna kommer bli kalas. Vore kul att få se dem sen. Kram Maria Englund

    SvaraRadera
  2. Tack Maria för kommentaren till inlägget!♥
    Jag håller er bloggläsare informerade när jag vet mer. Ciao bella!

    SvaraRadera