Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

söndag 5 december 2010

New York, London, Paris

Ja, kanske Paris? Uppe på berget vid Talludden behövdes verkligen ett nytt kök. Det behövdes redan för fyra år sedan, när jag ritade köket för första gången. Det kom en vattenskada i mellan, och styrfarten avtog för ett tag. När renoveringen var ett faktum, flyttades hela köksdelen in mot sällskapsdelen i huset, och verandan byggdes in. Nu sitter familjen och äter med utsikt över hela klabbet, med en vy som med fantasi skulle kunna vara över New York, London eller Paris. Helt underbart!
Köket går i dova naturfärger, och har en skön känsla. Granitskivor som går i skyar av grönt och grått, påminner om ett vilt djur. Familjens lurviga katt får konkurrens. Mikrovågsugnen sitter under bänk, och göms därmed, och köket smälter in i rummet, utan att kännas för mycket kök.
Rostfria diskbänken är specialgjord, och har droppkanter samt en fyrkantsvask med en liten radie i hörnen, för att förenkla rengöringen av vask. Diskarean är gömd bakom en vägg, och på andra sidan väggen finns ett specialbyggt skåp som endast är 17 cm djup. Fina glas och goda flaskor får därmed ett lättillgängligt och lugnt ställe att husera i. Se den översta bilden!


Lite knasig bild, fotografen måste öva lite mera. Men äppelstapeln är så fin, att jag vill visa er den. Riktigt julfint!


Huset är av den äldre varianten, och köket smälter in skönt. Ett kök att vara i, och trivas i. Ett ställe där alla får plats, även om det inte är så stor matlagningsarea.

MIN EGEN plats på jorden!






Här kommer ett gott recept på ett riktigt saftigt och gott julbröd!
Lingonbröd 4 st limpor
1 pkt Rågsikt (2 kg+3 dl)
8 msk fänkål
8 msk anis
8 tsk bikarbonat
16 dl mjölk
4 dl sirap
ca 5 dl lingonsylt
B
landa allt till en smet, häll i smörade och mjölade brödformat, stör över lite mjöl.
Grädda i 175 grader i 45 min - 1 timma
Ett härligt bröd att ge bort i jul eller att smaka till allt gott som äts upp!

3 kommentarer:

  1. Va fint!!! Tycker fotografen gör ett bra "jobb" man blir så sugen att göra om hemma......man kan ju drömma sej bort ett tag!!!
    Lingonbrödet såg intressant ut! Kanske blir nästa projekt för Aron och mej!
    Kram

    SvaraRadera
  2. vilket vansinnigt snyggt kök! du är duktig du! gör du badrum också?

    SvaraRadera
  3. Tack Kajsa!Fotograferandet är ett måste och en svår utmaning, hej och hå! Kan verkligen rekommendera brödet, det smakar lite anis och är saftig, med 'touch of Jul'! :-)
    Ylva,tack! Det blev ett bra samarbete med bra resultat! Jag gör badrum, och nu har jag tagit in tyska fina badporslinet DURAVIT. Mmmm!

    SvaraRadera