Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

söndag 31 oktober 2010

IMMER BESSER - MIELE

Miele finns att beställa genom Studio*Plong
När du börjar att planera ert nya kök, så är det bra att tänka efter om det är några speciella saker som kan tillföra er vardag en extra lyx eller ger ert kök en touch av er personlighet? Detta gör att ni kan känna att investeringen ger ett högre mervärde, och ni kommer att få en härlig känsla varje gång ni kommer in i ert fina kök.
Mieles nya serie FIRE är en ganska osvensk design, men jag tycker att den är rätt cool i rätt kök. Från första början så fick jag en chock och undrade om Miele ville flirta med den östeuropeiska markanden, och varför då lansera detta i Sverige där vi är väldigt försiktiga med guld? Bling-bling i köket med hög kvalité, kan göra vilket kök som helst till en area som, där man vill vara. Jag har ändrat min uppfattning och tycker att det är helt fantastiskt att även köket kan få guld-juveler.
Beställ Mieles Ångkokare DGC 5080 XL eller DGC 5085 XL genom Studio*Plong och ni erhåller en värdecheck för en person till Mieles inspirationskväll med ånga. (värde 490 kr) Checken överlämnas av Studio*Plong vid försäljningstillfället, och anmälan sker via mielegallery.se.
Checken är giltig framtill 30 juni 2011.

Gör ett nytt kök till er själva och förgyll er vardag. Det är ni värda!

1 kommentar:

  1. Hej bästa läsare! Fr.o.m. 17 januari 2011 kommer inte STUDIO*PLONG att leverera vitvaror från Miele. Istället har vi valt andra vitvaruleverantörer, titta gärna in hos Liebherr, Siemens, SMEG eller Bosch. Hör gärna av er om ni behöver hjälp i vitvarudjungeln. /Sofia

    SvaraRadera