Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

torsdag 7 oktober 2010

HEM 2010


Sköna höst-mässan är här denna helg!
Besök den och få inspiration inför hösten aktiviteter där hemma!

Lite galet roligt är det när STUDIO*PLONG får en VIP inbjudan till smygpremiären på onsdagskvällen på Älvjömässan. Delar av A-hallen var öppen och färgstarka utställare hade gjort sina montrar klara eller nästan klara, för vin och mingel skulle inta hallen.

Som det kändes i denna försmak, så blir det en mässa som jag tror kommer att inspirera många som är intresserade av att förnya sitt hem i höst. Och det finns mycket att välja på, allt från stickade halsdukar, hela inredningar och nya glada färgsättningar. Blanda hej vilt och tro på din personlighet, var en uppfattning som jag upplevde ligger i tiden.

Minimalism, fanér, gammalt, nytt, färger, lagom röra, vintage, färg och färg, göra om och loppis!
Gör som du vill, men känn för grejorna. Det är inte någon idé att försöka härma någon annan, tro på dig själv och det du tycker om.


Grandpa, Brandstation, By Carima, Intra diskbänkar, Norcool, Myrorna, Elle Interiör var några av de montrar som var representerade i den delen som var öppen under kvällen.
En salig blandning av mycket!


Jag hade med mig Thina från Two Chabby Chicks, det var ju Så roligt. By Carima gav oss var sin fin liten skyddsängel som var helt underbart söt, och vi såg väl ut som om vi verkligen behövde dem, kan jag tänka?

By Carimas monter var härlig och skapade ha-begär!

Två glada minglare och representanter från STUDIO*PLONG och Two Chabby Chicks!


Mässan hade många olika miljöer, inslag, färger och det var verkligen häftigt att få intryck av att inget verkar vara fel inom inredning just nu?

Det är bara att vara så kreativ du bara kan.



Så gå iväg i helgen och njut, inspireras, ta tag i det som ni har tänkt förändra där hemma under hösten. Kolla in vad som finns på marknaden inför kök och badrumsrenoveringen.
Eller naturligtvis, även för det övriga hemmet.


Hör gärna av er till STUDIO*PLONG om ni undrar något, så kan jag försöka ge råd och information inför hösten aktiviteter där hemma.
Många av mina leverantörer är på plats, så det får nog bli en runda till under helgen.

Ha en skön helg på Hem & Villa mässan i Älvsjö!
Lämna gärna en kommentar nedan hur ni upplevde mässan?







3 kommentarer:

  1. Hej alla studio*plong-läsare! Nu har jag varit på mässan, och gör som jag säger att ni ska göra. Jag skriver en kommentar i bloggen om hur mässan var.
    Ja, den var inte så där rackarns rolig! Visst, det finns ju en del guldkorn, men när man som jag inte ska hacka morötter på kul sätt eller byta taket till solceller, så kändes mässan lite tunn. Däremot ska ni göra om badrummet så fanns där en del att kolla på, så i det avseendet så kan det vara bra. Hoppas att ni som åker dit får en positivare intryck än vad jag fick.
    Trevlig helg till Er alla 'out there'

    SvaraRadera
  2. Hallå där:)

    Jag hade ju förmånen att gå på mässan med Studio Plong! Det var ju toppenkul!

    Men mässan var väl inte riktigt som jag hade förväntat mig. Lite för mycket ytterdörrar, fönstertvätt...och nyttigheter, det kan ju också vara intressant såklart. Men jag tycker det var för lite av inredningsinspirationen.
    MEN det som fanns där var väldigt inspirerande. Jag gillar blandningen, det gamla, retro, chabby chic, romantiskt och det nya. Man får verkligen lust att gå hem och röra om bland sina gamla saker och förnya dom.

    Tack för en mysig eftermiddag Fia!

    Kramis Maria

    SvaraRadera
  3. Tack själv, Maria! Det var så kul att du hängde med. Det är lite roligt att gå på mässa, även om de inte alltid är toppen så finns det alltid lite guldkorn. Kram till dig!

    SvaraRadera