Med support, bättre service och bra leverantörer så kommer Ert köksprojekt snart i rörelse.
Ring och boka in ett kostnadsfritt kundbesök hemma hos er eller kom till vårt showroom i Stockholm.
Telefon : 0709-202123

STUDIO*PLONG har kontor och showroom på Kocksgatan 39 i Stockholm. Ring gärna innan ni kommer förbi så att vi finns på plats.

Välkomna!

onsdag 18 augusti 2010

FORMEX - Hösten 2010


SEXY together, ja det var några av de orden som finns med på Formex-mässans omslag denna höst. Härliga färger och glada och mixade mönster gjorde att mössan blev ett glatt inslag, nu när hösten snart drar igång. Eftersom Formex inte är är så viktig för mig som inköpare, så kan jag bara gå där och insupa trender som kommer, färg, form, mönster. Föredrag av intressanta kvinnor och män, ger en härlig 'kick', så här när säsongen börjar.
Ett som var inspirerande var Geir Otterkjaer, Personal shopper - tips till dig som jobbar med inköp. Han berättade att han gillar att 'maxa', det vill säga, dra på i galoscherna, som vi andra kanske inte alltid vågar. Han har en bakgrund som butikschef/inköpare på NK-inrening, och berättade hur han renodlade och därmed gjorde kunden säkrare på butiken och höjde omsättningen.

Arean där föredragen hölls, var inringad med super-sköna små scener, där färger, saker, inredningar, attiraljer, kuddar trängdes. Det var inbjudande och gjorde själen glad att få vara mitt i 'tårtan'. Som åhörare gick det alldeles utmärkt att sätta sig i fåtöljen mitt i en miljö, eller slänga sig på en kudde för att lyssna och suga åt dig av de kloka ord som sades.

Louise Klarsten från ColourHouse, berättade om tänket runt mönster, stil och vad som attraherar.

En STUDIO*PLONG cykel, som bara kändes hur rätt som helst. Måste ha en!



Ögat fick inte nog av allt, som bara gjorde att min kreativa sida slog knut på mig själv. Utställarna hade lyckats med sina montrar, så att miljön kändes hur inspirerade, kul och samtidigt visade var trenden är på väg.

På mässan talades det om Happy together, Raw Look och BEING BORING.
Happy together var som man kan tänka sig en gamla Elvis film i färgerna vaniljgul, ek, klarröd, mintgrönt m.fl. Alla är glada, vi har fantasi och vill att vardagen ska vara bland underbara ting.
Raw Look tilltalar mig. Lite rost, patina, skogsgrön spån och vindpinat trä, blandat med stål. Vintage, fabriker och andra coola grejer mixas ihop till en skön style.
BEING BORING för en ny estetisk minimalism och funktion. Lite rakt, 60-tal, miljövänligt med färger som dimgrå, svart, ullfilt, klarblå, neon orange och neon grön. Mixa ihop dessa gärna med restmaterial och skapa en design för en hållbar värld.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar